Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.ZIARE PE JUDETE
Ziare Alba IuliaZiare AradZiare ArgesZiare BacauZiare BihorZiare Bistrita-NasaudZiare BotosaniZiare BrailaZiare BrasovZiare BucurestiZiare BuzauZiare CalarasiZiare Caras-SeverinZiare ClujZiare ConstantaZiare CovasnaZiare DambovitaZiare DoljZiare GalatiZiare GiurgiuZiare GorjZiare HarghitaZiare HunedoaraZiare IalomitaZiare IasiZiare MaramuresZiare MehedintiZiare MuresZiare NeamtZiare OltZiare PrahovaZiare SalajZiare Satu MareZiare SibiuZiare SuceavaZiare TimisZiare TulceaZiare ValceaZiare VasluiZiare Vrancea
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anunt Public Privind Solicitarea Emitere

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Sep 2020
ANUNT PUBLIC
privind solicitarea de emitere a acordului de mediu

S.N.G.N ROMGAZ S.A - FILIALA DE INMAGAZINARE GAZE NATURALE DEPOGAZ PLOIESTI S.R.L., anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:”SISTEMATIZARE COLECTOARE ASPIRATIE/REFULARE GAZE STATIE DE COMPRIMARE BUTIMANU” propus a fi amplasat in com. BUTIMANU, satul BUTIMANU, jud DAMBOVITA.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. DAMBOVITA din municipiul TARGOVISTE, str. CALEA IALOMITEI, nr.1, jud. Dambovita si la sediul primariei BUTIMANU, in zilele de L-V, orele 9 - 12.
Observatiile publicului se primesc la sediul A.P.M. DAMBOVITA.

Anunt Public Privind Decizia Etapei Incadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Sep 2020
ANUNT public privind decizia etapei de incadrare (SAFE HOME INVEST S.A.)

S.C. SAFE HOME INVEST S.A., titular al proiectului "AUTORIZARE DIRECTA –CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MIXTE corpuri B si C cu regim de inaltime S+P+10E, corpuri D,E, si F cu regim de inaltime D+P+11E, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI – INVESTITIE ETAPIZATA”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Bucuresti, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul "AUTORIZARE DIRECTA –CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MIXTE corpuri B si C cu regim de inaltime S+P+10E, corpuri D,E, si F cu regim de inaltime D+P+11E, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI – INVESTITIE ETAPIZATA", propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Ajustorului, nr. 10-20.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucuresti din Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, in zilele de luni pana vineri, intre orele 9:00 - 12:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro.
Publicul interesat poate inainta comentarii / observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, pana la data de 02.10.2020.

International Sediul Calea Dudesti Sect

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 25 Sep 2020
S.C. Per-La Com International S.R.L cu sediul in Calea Dudesti, nr. 188, Bl C, ap 2, sect. 3, Bucuresti, inregistrata la O.N.R.C. O.R.C.T.B cu C.U.I. 15630632 informeaza pe cei interesati s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatea CAEN 5610-Restaurante desfasurata in Sos Pantelimon, nr229, sect 2, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul Agentiei Pentru Protectia Mediului Bucuresti din sect 6, Aleea Lacul Morii, nr 1 intre orele 9-12 de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul APM Bucuresti in termen de 10 zile de la data publicaii prezentului anunt

Anun Public Privind Decizia Etapei Ncadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2020
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

C.N.A.I.R., titular al proiectului „Organizare de șantier din cadrul obiectivului de investiții proiectare și execuție drum de legătură DN5 km 60+500 – Șoseaua de Centură- Pod Prieteniei km 61+400”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Giurgiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluării impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluării adecvate și nesolicitarea impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în Giurgiu, Bdl București, km 5, nr. cad. 321, CF 38908, județul Giurgiu.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Giurgiu din municipiul Giurgiu, şos. Bucureşti, nr. 111, sc. A+B, în zilele de luni-joi între orele 9,00-14,00 şi vineri între orele 9,00-12,00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgr.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Giurgiu.

Matei Constantin Titular Proiectului Scoatere

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2020
Matei Constantin, titular al proiectului „Scoatere din circuitul silvic a suprafeței de 693 mp, situată în extravilanul comunei Arefu, O.S. Vidraru, U.P. III Capra, u.a. 180A%, în scopul realizării obiectivului - Structură de primire turistică cu funcțiuni de cazare turistică”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Scoatere din circuitul silvic a suprafeței de 693 mp, situată în extravilanul comunei Arefu, O.S. Vidraru, U.P. III Capra, u.a. 180A%, în scopul realizării obiectivului - Structură de primire turistică cu funcțiuni de cazare turistică”, propus a fi amplasat în comuna Arefu, județul Argeș.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la APM Argeș, cu sediul în Pitești, str. Egalității, nr. 50, județul Argeș, în zilele de luni-vineri între orele 10–13, precum și la următoarea adresă de internet http://apmag.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta observaţii/comentarii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Asocia Composesoral Gura Ohaba Piatr Titular

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 24 Sep 2020
Asociaţia Composesorală Măgura - Ohaba de sub Piatră, titular al planului „Amenajamentul fondului forestier (pășuni împădurite) proprietate privată aparţinând Asociației Composesorale Măgura-Ohaba de sub Piatră – U.P. I Măgura-Ohaba de sub Piatră, judeţul Hunedoara”, din jud. Hunedoara, aduce la cunoștința publicului că decizia etapei de încadrare, din procedura de reglementare conform H.G. nr. 1076/2004, este cea de adoptare a planului fără aviz de mediu.
Propunerile de reconsiderare ale deciziei se vor transmite în scris, în termen de 10 zile calendaristice, la sediul APM Hunedoara, str. Aurel Vlaicu, nr. 25.

Anunt public privind decizia etapei

Valabil in:
Diverse Giurgiu
     Publicat in: 22 Sep 2020
Anunt public privind decizia etapei de incadrare SC ELECTRIC MINI WORLD SRL SI SC FEEL THE GREEN RIDE SRL, titulari ai proiectului ,,Ecoturism in Parcul Natural Comana-inchiriere UTV-uri electrice in scop educativ, recreativ si de turism``, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Giurgiu, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul mentionat, de nesolicitare a evaluarii impactului asupra mediului de nesolicitare a evaluarii adecvate, de nesolicitare a evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, propus a fi amplasat in Comuna Comana, Str.Gellu Naum, nr.607, judetul Giurgiu. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Giurgiu, in zilele de luni-joi intre orele 9,00-13,00 precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmgr.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Giurgiu.

S.C. ONE COTROCENI PARK S.R.L.

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 16 Sep 2020
S.C. ONE COTROCENI PARK S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul " ANSAMBLU REZIDENTIAL CU FUNCTIUNI COMPLEMENTARE (COMERT, BIROURI, ETC.) CU REGIM DE INALTIME 3S+P+11E+ETH, LUCRARI EDILITARE, AMENAJARI EXTERIOARE, REFACERE IMPREJMUIRE, CU PASTRAREA AVIZELOR IN TERMEN DE VALABILITATE OBTINUTE IN BAZA C.U. NR. 925-S/23.05.2019 SI C.U. NR. 2178-N/19.12.2019" propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 5, str. Nutu Ion, nr. 44. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M. Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, in zilele de luni-vineri intre orele 900-1400 Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Bucuresti.

Reclamantii CRAITA (fosta MIHAILIUC) ILEANA,

Valabil in:
Diverse Suceava
     Publicat in: 14 Sep 2020
Reclamantii CRAITA (fosta MIHAILIUC) ILEANA, domiciliata in Bucuresti, str. Ordinii nr. 12, sector 5, MIHAILIUC CONSTANTIN, domiciliat in comuna Ciolanesti, sat Ciolanesti Deal, jud. Teleorman, MIHALIUC MIRCEA, domiciliat in Bucuresti, sector 6, Intrarea Pitulicii nr. 3, bl. P25, sc. 2, etaj 4, ap. 28, CRISTEA DANIELA domiciliata in Bucuresti, Aleea Buhusi, nr. 1, bl. 4, sc. 3, etaj 1, ap. 117, sector 3, CRISTEA ADRIAN domiciliat in Bucuresti, Aleea Buhusi, nr. 1, bl. 4, sc. 3, etaj 1, ap. 117, sector 3, anuntam ca pe rolul judecatoriei FALTICENI, jud. SUCEAVA, se afla DOSAR nr. 1679/227/2020 - Obiect "DECLARAREA JUDECATOREASCA A MORTII numitului MIHALIUC (MIHAILIUC, MIHALEC) GHEORGHE", nascut in anul 1900-1901, cu ultimul domiciliu cunoscut in localitatea Liteni, jud. Suceava. Rugam orice persoana sa comunice datele pe care le cunoaste in legatura cu paratul MIHALIUC (MIHAILIUC, MIHALEC) GHEORGHE.

Data: 08.09.2020 ANUNT Municipiul Cluj-Napoca

Valabil in:
Diverse Cluj-Napoca
     Publicat in: 09 Sep 2020
Data: 08.09.2020 ANUNT Municipiul Cluj-Napoca in calitate de titular anunta publicul interesat asupra declansarii etapei de incadrare, conform HG 1076/2004,in vederea obtinerii avizului de mediu: Studiu de fezabilitate Amenajare ansamblu urban Cetatuia Cluj-Napoca si elaborare PUZ in conditiile legii nr. 350/2001, modificata si actualizata. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, proiectanti asociati METAPOLIS Architects SPRL, Atelier MASS SRL, Studio de peisaj ANA HORHAT SRL,in zilele de luni - vineri,intre orele 9 - 14, incepand cu data de 08.09.2020 Observatiile/contestatiile publicului se primesc in scris pana la data de 23.09.2020 (15 zile calendaristice de la data publicarii celui de-al doilea anunt) la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj, Calea Dorobantilor nr. 99, bl. 9 b, cod 400609, Cluj-Napoca, judetul Cluj, tel. 0264-410722, fax 0264-412914, email:office@apmcj.anpm.ro

Anunt public privind depunerea

Valabil in:
Diverse Giurgiu
     Publicat in: 08 Sep 2020
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu SC ELECTRIC MINI WORLD SRL SI SC FEEL THE GREEN RIDE SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Ecoturism in Parcul Natural Comana-inchiriere UTV-uri electrice in scop educativ, recreativ si de turism``, propus a fi amplasat in Comuna Comana, Str.Gellu Naum, nr.607, judetul Giurgiu Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul A.P.M.Giurgiu, Sos.Bucuresti, nr.111, sc. A+B, in zilele de luni-joi intre orele 9.00-13.00 Observatiile publicul se primesc zilnic la sediul A.P.M.Giurgiu

Barbat Constitutie Atletica Brunet Ochi

Valabil in:
Diverse Timis
     Publicat in: 30 Aug 2020
Barbat 30 ani, constitutie atletica, brunet, ochi albastri, cu domiciliul in zona metropolitana Timisoara, fara vicii, caut femeie apropiata varstei pentru prietenie, casatorie. Mai multe detalii la telefon (sms, whatsapp) 0723484674
Anunturi fonduri europene
Heti Uj Szo
Ultimele ZIARE adaugate Ziarul Heti Uj Szo Saptamanal in limba maghiara ce apare in judetul Timis, vineri. Ziarul "Heti Uj Szo" se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 20.00 cm x 28.00 cm, avand 48 pagini, din care 16 pagini sunt in policromie.
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul LibertateaSite-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Click
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |