Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.ZIARE PE JUDETE
Ziare Alba IuliaZiare AradZiare ArgesZiare BacauZiare BihorZiare Bistrita-NasaudZiare BotosaniZiare BrailaZiare BrasovZiare BucurestiZiare BuzauZiare CalarasiZiare Caras-SeverinZiare ClujZiare ConstantaZiare CovasnaZiare DambovitaZiare DoljZiare GalatiZiare GiurgiuZiare GorjZiare HarghitaZiare HunedoaraZiare IalomitaZiare IasiZiare MaramuresZiare MehedintiZiare MuresZiare NeamtZiare OltZiare PrahovaZiare SalajZiare Satu MareZiare SibiuZiare SuceavaZiare TeleormanZiare TimisZiare TulceaZiare ValceaZiare VasluiZiare Vrancea
Anunturi in ziare nationale
Publicati Citatii in ziarul Adevarul
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
Argus Reo - solutii profesionale pentru agentii imobiliare

Anunturi Anunt de Mediu

Publicati acum anuntul online pe 33 site-uri + 1 aparitie intr-unul din ziarele: Anuntul Telefonic, Ziarul de Pierderi® sau Ziarul Locuri de Munca® (in functie de categorie)! Pret - 50 Lei, maxim 40 cuvinte. Lista tuturor site-urilor si modalitatile de plata le gasiti sub formularul de publicare al anuntului.
Publica acum

Decizia etapei de incadrare de catre APM Bucuresti- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
SC/ PF Italian- Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE S.A., titular al proiectului Centrul de Diagnostic si Tratament Provita SRL, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului si nici evaluarii adecvate, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului) si de evaluare adecvata, pentru proiectul "EXTINDERE ȘI RECONVERSIE CLADIRE DE BIROURI iN SPITAL (IDENTIFICATA iN CF CU OBIECTIV 18), AMENAJARI EXTERIOARE", propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, nr. 9- 9A. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Bucuresti din Aleea Lacul Morii, nr. 1, sector 6, Bucuresti, in zilele de luni-vineri, intre orele 8.30-12.00 precum si la urmatoarea adresa de internet: http://apmbuc.anpm.ro Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

Emitere aviz de mediu- Anunt Ziarul de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
SC F.B.R. TOWERS SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "Construire ansamblu rezidential cu functiune mixta in regim de inaltime (S)+P+9E cu locuinte ( 51 apartamente ) si functiuni complementare parter (5 SAD-uri), acces auto, amenajare incinta si spatii verzi - conform PUZ aprobat prin HCL nr. 255/2017 "propus a fi amplasat in Timisoara, CF nr. 445771, nr.top. 445771, jud. Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Timis, localitatea Timisoara, b-dul. Liviu Rebreanu nr. 18-18A si la adresa SC F.B.R. TOWERS SRL Timisoara, str Loichita Vasile, nr. 1-3, parter, SAD nr. 3, camera 1, bloc B, jud. Timis, in zilele de luni -joi intre orele 08.00-16.30, vineri intre orele 08.00-14.00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
ANUNT PUBLIC. privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei 1055 MP Zemes", propus a se realiza in extravilanul localitatii Zemes, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz nr. 23, cod 600266 in zilele de luni pana joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

ANUNT PUBLIC DE MEDIU - PUBLICARE IN ZIARUL DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
ANUNT PUBLIC. privind decizia etapei de incadrare. OMV PETROM SA, titular al proiectului "Lucrari de abandonare aferente sondei 1057 MP Zemes", propus a fi realizat in extravilanul comunei Zemes, judetul Bacau, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau din Str. Oituz nr. 23, in zilele de luni pana joi, intre orele 8-16 si vineri intre orele 8-14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmbc.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii la proiectul deciziei etapei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agentiei pentru Protectia Mediului Bacau.

Solicitare de emitere a autorizatiei de mediu - WWW.ANUNTMEDIU.RO

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
TERANO CONSTRUCT SRL, titular al activitatii "Colectarea deseurilor nepericuloase" cod CAEN: 3811, desfasurata in Bucuresti, sector 3, str. Soldat Ghetu Anghel nr. 90H, informeaza ca s-a depus solicitarea de emitere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi obtinute la sediul APM Bucuresti, tel: 0214306677, office@apmbuc.anpm.ro, intre orele 9:00 - 12:00. Observatii ale publicului, formulate in scris, se primesc zilnic in termen de 10 zile de la aparitia prezentului anunt, la sediul APM Bucuresti.

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu (Zugravu Andreea Codruta) Zugravu Andreea Codruta , titular al proiectului"Locuinta de vacanta Ds + P +M , propus a fi amplasat in Sat Pestera, Nr 125 A ,Loc Moieciu, jud Brasov" anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare "continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare" pentru proiectul "Locuinta de vacanta Ds + P +M , "propus a fi amplasat in Sat Pestera,Nr 125 A , Loc Moieciu, jud Brasov. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, in zilele de luni-joi, intre orele 8.00-16.00 si vineri intre orele 8.00-14.00, precum si la urmatoarea adresa de internet www.apmbv.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 de zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Brasov.

Solicitare de obtinere a autorizatiei de mediu- ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
AGROZOOTEHNICA SA MIHAILESTI,cu sediul in Oras Mihailesti,str.Prunilor nr.2 ,Judetul Giurgiu titular al activitatii "Activitati anexe Agriculturii"-CAEN 0141;"Activitati Auxiliare pt Productia Vegetala"-CAEN0161 ce se desfasoara pe trenurile AGROZOOTEHNICA SA MIHAILESTI, Puncte de lucru VALEA PLOPILOR si PRUNARU- Judetul Giurgiu, anunta publicul interesat asupra solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatiile/observatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii desfasurate,pot fi consultate/ depuse zilnic,timp de 10 zile lucratoare de la data publicarii anuntului,la sediul A.P.M.Giurgiu ,sos. Bucuresti, bl.111, sc.A+B, et.1,de luni pana joi intre orele 9.00- 14.00 si vineri intre orele 9.00- 12.00.

Decizia etapei de incadrare de catre APM Prahova- Ziarul Anunt de Mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 26 Jan 2022
ENACHE MIHAELA VERONICA, titular al proiectului anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Prahova, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul CONSTRUIRE ATELIER REPARATII AUTO (P,P+1), IMPREJMUIRE, ALEI CAROSABILE, POMPA APA, SEPARATOR DE HIDROCARBURI, PLATFORME DEPOZITARE DESEURI , propus a fi amplasat in Oras Baicoi, Str. 11 Iunie nr. 57, Jud. Prahova. 1.Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului APM Prahova din Ploiesti, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306 , in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la adresa de internet http://apmph.anpm.ro. Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Sifi Retail Titular Proiectului Proiect

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
SIFI BH RETAIL S.A., titular al proiectului PROIECT COMPLEX conform Masterplan ce cuprinde urmatoarele obiective: LOT 1 : CONSTRUIRE HYPERMARKET PARTER PENTRU COMERCIALIZARE PRODUSE ALIMENTARE SI NEALIMENTARE, AMPLASARE CONTAINER TIP BUFET IMBISS, SPATIU DE SERVIRE (CORT IMBISS), BAZIN REZERVA INCENDIU, AMENAJARI EXTERIOARE IN INCINTA/PLATFORMA PARCARE, SPATII VERZI, DRUMURI, TROTUARE, IMPREJMUIRE, ACCESE RUTIERE SI PIETONALE, ORGANIZARE DE SANTIER, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, CONTAINER RECICLARE, PADOCURI DE CARUCIOARE, BAZIN DE RETENTIE, RETELE TEHNICO EDILITARE INCINTA SI BRANSAMENTE SI BRANSAMENTE UTILITARE; LOT 2 : CONSTRUIRE MAGAZIN RETAIL CU REGIM DE INALTIME PARTER INALT, AMENAJAREA DE PARCARI SUPRATERANE, AMENAJAREA INCINTEI CU SPATII VERZI, MOBILIER URBAN, ILUMINAT, ACCESE RUTIERE, BARIERE AUTO, STATII INCARCARE VEHICULE ELECTRICE, ALEI CAROSABILE SI PIETONALE, IMPREJMUIRE TEREN, CONSTRUCTIE POST TRAFO, ORGANIZARE DE SANTIER IN INCINTA; LOT 3 : CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL SI DRIVE-IN CU REGIM DE INALTIME P+1E, AMENAJARE DRUMURI DE INCINTA, PLATFORME SI SPATII PARCARE, AMPLASARE INDICATOARE DE CIRCULATIE, IMPREJMUIRE, ORGANIZARE DE SANTIER; LOT 4 : REALIZARE DRUM DE LEGATURA INTRE SOSEAUA COLENTINA SI SOSEAUA ANDRONACHE SI AMENAJARE SENS GIRATORIU LA INTERSECTIA CU SOSEAUA ANDRONACHE, RELOCARE STATIE ALIMENTARE STA SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI, SOLICITARE BENEFICIAR, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Bucuresti, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 2, Sos. Colentina 461.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Bucuresti din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00 -12.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmbuc.anpm.ro/.
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

​Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
ENE VALERIU cu domiciliul in municipiul Bucuresti, bd. Constantin Brancoveanu nr.10, bl. B3, ap. 7, sector 4, in calitate de titular al planului P.U.Z. - Construire ansamblu locuinte individuale P+1+M si functiuni complementare, amenajarea circulatiilor si asigurarea utilitatilor, in Tarla 26 Parcela 70/8,9, N.C. 66861, N.C. 66862, Comuna Berceni, Jud Ilfov, anunta publicul interesat asupra parcurgerii etapei de incadrare in cadrul sedintei Comitetului Special Constituit din data de 17.03.2021, urmand ca planul/programul propus sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu.
Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M Ilfov, (tel 021/4301523, 021/4301402, 0746248440), in termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anuntului

Anunt de mediu publicat prin anuntmediu.ro

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
ION DUMITRU cu domiciliul in comuna Berceni, str. Valea Sterii nr. 42, judetul Ilfov; in calitate de titular al planului P.U.Z. - CONSTRUIRE ANSAMBLU DE LOCUINTE P+1E+M, FUNCTIUNI COMPLEMENTARE, AMENAJARE CIRCULATII SI UTILITATI in Tarla 22 Parcela 318/2/18,50, 318/45/1, 322/45/2,3, NC 56699,60209, 60210, 602211, 60212, 60213, 60214, 60224, 60225, 60227 in suprafata de 84. 681,00mp Comuna Vidra, Jud Ilfov anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu si declansarea etapei de incadrare. Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei Protectia Mediului Ilfov din Aleea Lacul Morii, nr. 1 (in spatele benzinariei Lukoil), sector 6, de luni pana joi intre orele 900-1100. Observatii/comentarii si sugestii se primesc in scris la sediul A.P.M. Ilfov (tel. 021/4301523) in termen de 18 zile calendaristice de la publicarea

Akcent Land Development Anunta Publicul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul AUTORIZARE DIRECTA - CONSTRUIRE ANSAMBLU CU FUNCTIUNEA DE LOCUINTE COLECTIVE SI FUNCTIUNI MIXTE CU REGIM DE INALTIME S+P+11DUPLEX+ET TEHNIC, IMPREJMUIRE TEREN SI ORGANIZARE EXECUTARE LUCRARI - INVESTITIE ETAPIZATA, propus a fi amplasat in Bucuresti, sector 6, Str. Lujerului, nr. 19.
Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, din Bucuresti, sector 6, Aleea Lacul Morii, nr. 1, si la sediul titularului SC AKCENT LAND DEVELOPMENT S.R.L. din strada Sergent Cutieru Alexandru nr. 25A, bl. 2, Sc. 4, Parter, ap. Birou, camera 5, biroul nr. 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 9.00-12.00.
Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Bucuresti.

Anunt public ANPM- Bucuresti

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
S.C. TEHNOCOMPUTER S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str.Preciziei nr.3W, et.1, biroul-11, sect.6, inregistrata la ONRC sub nr.J40/2561/1995, CUI-7166842, informeaza pe cei interesati ca s-a depus solicitarea pentru emiterea autorizatiei de mediu pentru activitatile: Colectarea deseurilor nepericuloase- Cod CAEN-3811 si Comertul cu ridicata al deseurilor si resturilor- CAEN-4677, desfasurata in str.Preciziei nr.11, sect.6, Bucuresti. Informatii se pot solicita la sediul A.P.M.Bucuresti din sect.6, Aleea Lacul Morii nr.1, (Barajul Lacul Morii-in spatele benzinariei LUKOIL), intre orele 9-12, de luni pana vineri. Propuneri sau contestatii se pot depune la sediul A.P.M.Bucuresti, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt.

ANUNT PUBLIC. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de pentru proiectul "Desfiintare constructii existente si organizare de santier" propus a fi amplasat in localitatea Sag, str. a XI-a, cF nr. 406649, nr.cad.406649,comuna Sag, judetul .Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Timis, Municipiul Timidoara, B-dul Liviu Rebreanu, nr.18-18A, jud. Timis si la sediul titularului OMV PEROM SA, Bucuresti, str. Coralilor. nr.22, jud. Ilfov, in zilele de luni-joi intre orele 8.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00 Observaliile publicului se primesc zilnic la sediul APM Timis

ANUNT PUBLIC- TIMISOARA: OMV PETROM SA

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
OMV PETROM SA, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:"Lucrari de abandonare aferente sondei.1168-Satchinez", propus a fi amplasat in:extravilan Satchinez, CF.nr.405556-Satchinez, nr.top.405556, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, Municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis si la:sediul titularului OMV PETROM SA, Municipiul Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de:luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la:sediul APM.Timis

ANUNT PUBLIC- ANPM - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
NEWCONCEPT TURISM MANAGEMENT SRL cu sediul in Mangalia str Muncitorului bl M4 sc B ap 22 CUI 34141802 anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul construire complex vile turistice P si P+1 E,imprejmuire teren si desfiintare corpuri C1 C2 si C3 propus a fi amplasat in .SST 2 MAI COMUNA LIMANU STR PORTULUI NR 14 LOT 1-16 Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului CONSTANTA. .Str.Unirii nr.23 si la sediul SOCIETATII , in zilele de luni-vineri ntre orele 10-13.Observariile publicului se primesc zilnic la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului Constanta

ANUNT PUBLIC ANPM - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
SC Trutzi SRL anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu " CONSTRUIRE ANSAMBLU FORMAT DIN CLADIRE DE BIROURI P+2E, HALA DEPOZITARE P+1E PARTIAL, HALA DESCHISA PERIMETRAL IN REGIM DE INALTIME PARTER, CABINA PAZA, IMPREJMUIRE TEREN, AMENAJARE CURTE (PARCARI SI ACCESE RUTIERE), TOTEM PUBLICITAR, RACORD DN2, PUT FORAT, RACORD LA UTILITATI SI ALIPIRE TERENURI", propus a fi amplasat in Afumati, str. Bucuresti-Urziceni, nr.56, Ilfov. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov din Bucuresti, str. Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6 si la sediul SC Trutzi SRL, din jud. Suceava, Sat Scheia, str. Aleea Vamii, nr.26 in zilele de luni pana vineri, intre orele 9 si 13 . Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ilfov .

Informatii privind impactul asupra mediului - ZIARUL ANUNT DE MEDIU

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
M.V.D.V. SERVICE AUTO TEAM SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Popesti Leordeni, tarlaua 3, nr. cadastral 120660, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr 1,intre orele 9:00- 13:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc de la sediul APM Ilfov, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt Public Dunca Construct Avand Sediul

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
ANUNT PUBLIC 3-S.C. DUNCA CONSTRUCT S.R.L. avand sediul in jud.Bihor, mun.Oradea, str.Lacul Rosu nr.10, bloc AN97, ap.14, titular al documentatiei PUZ:CONSTRUIRE SHOWROOM, HALA DEPOZITARE MATERIALE DE CONSTRUCTII, IMPREJMUIRE, PORTI DE ACCES, PLATFORMA BETONATA, din:localitatea Ciorogarla, sos.Bucuresti FN, T20, P20/1-B/4, anunţă publicul interesat asupra:parcurgerii etapei de incadrare in cadrul:sedintei Comitetului Special Constituit din data de 11.03.2020 urmand ca planul sa fie supus procedurii de adoptare fara aviz de mediu. Comentarii privind decizia etapei de incadrare se primesc in scris la sediul A.P.M.Ilfov, in termen de 10.zile calendaristice de la publicarea anuntului.

Anunt Public Privind Depunerea Solicitarii

Valabil in:
Anunt de Mediu Toata tara
     Publicat in: 25 Jan 2022
Anunt public privind:depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu. OMV PETROM SA anunta publicul interesat asupra:depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Lucrari de abandonare aferente sondei.1117-Satchinez, propus a fi amplasat in:localitatea Satchinez, CF.nr.402670-Satchinez, jud.Timis. Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la:sediul Agentiei pentru Protectia Mediului.Timis, municipiul Timisoara, B-dul.Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud.Timis și la punctul de lucru al titularului din:localitatea Timisoara, str.Coriolan Brediceanu, nr.10C, jud.Timis, in zilele de:luni-joi intre orele:8:00-16:30, vineri intre orele:8:00-14:00. Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul APM.Timis.
Anunturi fonduri europene
Heti Uj Szo
Ultimele ZIARE adaugate Ziarul Heti Uj Szo Saptamanal in limba maghiara ce apare in judetul Timis, vineri. Ziarul "Heti Uj Szo" se prezinta sub forma de tabloid cu dimensiunile tiparului de 20.00 cm x 28.00 cm, avand 48 pagini, din care 16 pagini sunt in policromie.
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul LibertateaSite-uri partenere:

Mediapress Mica Publicitate
Mare Publicitate Mediapress
Mica Publicitate Ziare
Anunturi Romania Libera
Anunt Ziarul Romania Libera
Romania Libera Anunturi
Anunturi Libertatea
Mica Publicitate Libertatea
Anunt Ziarul Libertatea
Anunturi Jurnalul National
Mica Publicitate Jurnalul National
Anunturi Anuntul Telefonic
Mica Publicitate Anuntul Telefonic
Anunturi Adevarul
Mica Publicitate Adevarul
Anunturi Bursa
Anunturi Curierul National
Citatii ziarul Adevarul
Citatii Romania Libera
Anunturi Citatii Ziare
Anunt Licitatii Ziare
Publicitate Ziare Locale
Anunturi Ziare Locale
Publicitate Ziare Locale
Ziare Mica Publicitate
Ziare Mare Publicitate
Mica Publicitate Cluj
Anunturi in ziare
Publicitate in ziar
Publicare Anunt ziare
Anunturi adunari generale
Anunturi Fonduri Europene
Anunturi Ziare Nationale
Anunt Ziar National
Servicii de curatenie

Anunturi | Anunturi | Anunturi gratuite |